Greiti ir skanūs receptai su šaldytais produktais

Greiti ir skanūs receptai su šaldytais produktais

Šaldyti produktai palengvina ne vieno užsiėmusio žmogaus gyvenimą ir buitį. Vis dažniau įvairūs šaldyti gaminiai užkariauja daugelio šeimų šaldiklius ir karaliauja virtuvėse. Nors šaldytus produktus kai kurie žmonės laiko netinkamu maistu, vis dėlto vartojant kokybiškus gaminius ir laikant juos pagal taisykles jie nelaikytini blogiu. Žinoma, būtina atidžiai skaityti produktų sudėtį ir rinktis iš kokybiškų ingredientų pagamintus šaldytus produktus. Beje, iš šaldytų produktų galima pasiruošti puikių, gardžių patiekalų ir pradžiuginti šeimos narius bei draugus.

Receptai iš šaldytų produktų

Gardžių ir kokybiškų šaldytų produktų galima užsisakyti internetinje parduotuvėje neišeinant iš namų. Naudojant kokybiškus šaldytus produktus iš jų gaminami patiekalai bus gardūs ir pavergs valgančiųjų širdis.

Neįtikėtina, bet nebūtina kaskart valgyti virtus koldūnus su grietine. Iš šaldytų koldūnų galima išsivirti puikios sriubos. Koldūnų sriubai reikės:

·         vandens;

·         keleto bulvių;

·         1 morkos;

·         po pusę svogūno ir poro;

·         šaldytų koldūnų;

·         sultinio kubelio;

·         poros šaukštų aliejaus;

·         petražolių.

Paruošimas. Bulves supjaustykite kubeliais ir dėkite į vandenį. Kartu sutrupinkite sultinio kubelį. Užkaiskite puodą.  Sutarkuokite morką, susmulkinkite svogūną ir porą, viską pakepinkite aliejuje ir dėkite į puodą. Kai užvirs sultinys su daržovėmis, berkite koldūnus ir virkite kol išvirs koldūnai pagal ant pakuotės nurodytą laiką. Patiekite su grietine, pabarstykite petražolėmis.

Kitas lengvai paruošiamas receptas – lietinių blynelių užkepėlė. Reikės:

·         atšildytų lietinių blynelių su nesaldžiu įdaru;

·         100 – 200 g grietinėlės;

·         1 kiaušinio;

·         pievagrybių;

·         svogūno;

·         fermentinio sūrio.

Paruošimas. Blynelius supjaustykite 2 cm. storumo  griežinėliais, dėkite juos į sviestu išteptą kepimo formą pjūviu į viršų. Išplakite kiaušinį su grietinėle ir pilkite į kepimo formą. Pievagrybius pakepinkite su svogūnu. Dėkite ant supjaustytų blynelių. Užbarstykite tarkuoto sūrio ir šaukite į iki 190 laipsnių įkaitusią orkaitę, kepkite kol apskrus sūris, apie 20 minučių.

Tai tik kelios nesudėtingų receptų idėjos su šaldytais produktais. Drąsiai eksperimentuokite ir ragaukite. Vaišinkite šeimos narius ir bičiulius. Rinkitės aukštos kokybės ingredientus bei kokybiškus ir skanius šaldytus produktus.